VITTU MIKÄ TYÖMAA! huppari

65,00 

Eihän se elämä oo aina oo kuperkeikkoja, hauskanpitoa ja Zen-oloja. Joskus eessäpäin näkkyy pelkkää nousua, henkiset ja fyysiset pohkeet on hapoilla ja homma voi näyttää olevan loputon suo. Vaikka tiiät, ylämäet ja epämukavuusalue kasvattaa, ei se siltikään oo kivaa.

Ja sitte on niitä vitun työmaita ja vitun päiviä, jolloin vasara osuu sormeen, potkaset varpaan sohvan jalkaan, avaimet on hukassa, auto ei lähe käyntiin, töissä oot tehny triplabuukauksia, sijaisia ei oo ja kaikki on saikulla, kuorma on lastattu päin vittua, rengas menee puhki, tekniset laitteet lagaa, eikä mikään onnistu. Oo sitte joku vitun Zen! Hengitä saatana!

Poista
Tuotetunnus (SKU): 7348 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Eihän se elämä oo aina kuperkeikkoja, hauskanpitoa ja Zen-oloja. Joskus eessäpäin näkkyy pelkkää nousua, henkiset ja fyysiset pohkeet on hapoilla ja homma voi näyttää olevan loputon suo. Vaikka tiiät, ylämäet ja epämukavuusalue kasvattaa, ei se siltikään oo kivaa.

Ja sitte on niitä vitun työmaita ja vitun päiviä, jolloin vasara osuu sormeen, potkaset varpaan sohvan jalkaan, avaimet on hukassa, auto ei lähe käyntiin, töissä oot tehny triplabuukauksia, sijaisia ei oo ja kaikki on saikulla, kuorma on lastattu päin vittua, rengas menee puhki, tekniset laitteet lagaa, eikä mikään onnistu. Oo sitte joku vitun Zen! Hengitä saatana!

KAIKKI ERIYISEN VERKKOKAUPAN TUOTTEET SISÄLTÄVÄT POSTITUSKULUT. 
85 % luomupuuvillasta / 15 % kierrätetystä polyesterista valmistettu unisex huppari voimauttavalla tarinalla höystettynä.

Painatus on tehty uudella DTG-tekniikalla, joka tarkoittaa että kuva painetaan digiteknologialla suoraan tekstiilin pintaan, näin ollen tekstiilissä säilyy miellyttävä pinta ilman muovimaista kalvoa. 

Värit: Hiili

Koot:

XS-2XL (UNISEX-malli)

Kokotaulukon löydät tuotekuvien joukosta. Kokotaulukon rintamitta on mitattu paidan saumasta saumaan.

Rakkaudella Riikan Erityinen kauppa haluaa toimia vastuullisesti ja ekologisesti. Ekologisuus on huomioitu pakkausmateriaaleja myöten. Tekstiilituotteissa käytetään vastuullisesti valmistettuja luomutuotteita. Vaatteiden painatus tehdään digitaalisella painatuksella, jolloin painatus viedään suoraan kankaaseen, ei siis kumisia painatuksia! Vaatteiden ekologinen valmistus tapahtuu Belgiassa ja ne painetaan Helsingin Metsälässä. Kortit valmistuvat pienessä perheyrityksessä Helsingissä. Pakkaustuotteissa suositaan eritysesti kierrätysmateriaaleja.

Lisätiedot

Pesuohje

Pese 30 asteessa samanväristen kanssa. Ei rumpukuivausta. Pese ja silitä nurinpäin käännettynä.

Ympäristö ja eettisyys

Paita on valmistettu 100% luomupuuvillasta. Paidalla on Oeko-Tex-, GOTS- sekä Fair Wair -sertifikaatit ja se on vastuullisesti valmistettu. Rakkaudella Riikan Erityinen kauppa haluaa toimia vastuullisesti ja ekologisesti. Ekologisuus on huomioitu pakkausmateriaaleja myöten. Tekstiilituotteissa käytetään vastuullisesti valmistettuja luomutuotteita. Paitojen painatus tehdään digitaalisella painatuksella, jolloin painatus viedään suoraan kankaaseen, ei siis kumisia painatuksia! Paidat valmistuvat Helsingin Metsälässä ja kortit pienessä perheyrityksessä Helsingissä. Pakkaustuotteissa suositaan eritysesti kierrätysmateriaaleja.

Paitojen sertifikaatit

Tuotteiden toimitusketjut on sertifioitu eri riippumattomissa elimissä ja standardeissa. Jokainen näistä sertifioinnista osoittaa, että tekstiilien toimittaja pyrkii rakentamaan terveellisiä ympäristökäytäntöjä ja kunnioittamaan planeettaamme paremmin joka askeleella. GOTS Global Organic Textile Standard (GOTS) on maailman johtava orgaanisten kuitujen valmistuksen sertifiointielin, ja se perustuu sekä ekologisiin että sosiaalisiin kriteereihin. Sillä taataan, että puuvillaa viljellään luonnonmukaisesti ilman muuntoainesten siemeniä tai haitallisia kemiallisia tuotteita (kuten torjunta-aineita, lannoitteita ja hyönteismyrkkyjä), jotka ovat vaarallisia ympäristölle tai maanviljelijöiden tai tehdastyöläisten terveydelle. Se varmistaa tuotteiden jäljitettävyyden kentältä loppuasiakkaalle, mukaan lukien tapahtumatodistukset jokaisessa tuotantovaiheessa. http://www.gots.com GRS Global Recycle Standard (GRS) on maailman johtava kierrätystekstiilien standardi ja sertifioi ympäristö- ja sosiaalisiin käytäntöihin perustuvia kierrätysmateriaaleja. http://www.grs.com PETA PETA-hyväksytty vegaaniyritys, koska ei tee tai teetä eläinkokeita ainesosille, formulaatioille tai valmiille tuotteille, eikä mikään tuotteistamme sisällä eläinperäisiä komponentteja. http://www.peta.org OEKO TEX OEKO-TEX® on turvallisuusstandardi kankaiden haitallisten aineiden arvioinnille. Sen tavoitteena on varmistaa, että tuotteissa ei ole haitallisia aineita, ja noudattaa REACH-asetusta, EU:n asetusta, jolla rajoitetaan kemikaalien ja raskasmetallien myrkyllisyyttä kaikissa kulutustuotteissa. http://www.oekotex.com OCS Orgaanisen sisällön standardi (OCS) varmistaa orgaanisen materiaalin esiintymisen ja määrän lopputuotteessa. Se seuraa myös raaka-aineen virtausta lähteeltään lopputuotteeseen, mutta ei ota huomioon sosiaalisia kriteerejä, kuten työoloja. http://www.ocs.com Tekstiilien toimittajamme vastuullisuusraportin kokonaisuudessaan pääset lukemaan täältä.